zondag 25 mei 2014

MEET SAVANNA: DE NEDERLANDSE SELENA GOMEZ

MEET SAVANNA: DE NEDERLANDSE SELENA GOMEZ

Ken jij SaVaNNa al? De Nederlandse zangeres lijkt superhard op Selena Gomez maar dat kan ze alleen maar als compliment beschouwen :D Dinsdag was ze in Belgiƫ om haar nieuwe single 'Kiss Me Now' voor te stellen en wij hadden er een kort gesprekje mee.
 MEET SAVANNA: DE NEDERLANDSE SELENA GOMEZ
Wat kan je vertellen over je nieuwe single?
"Ik ben er echt supertrots op! Ik ken 'Kiss Me Now' nu al meer dan een jaar maar ben het nog steeds niet beu. Nu breng ik hem eindelijk uit en ben ik heel benieuwd naar de reacties. Ik luister niet graag naar mezelf maar dit nummer vind ik echt hartstikke goed!'
Klopt het dat je binnenkort ook gaat samenwerken met 5th Avenue?
"Klopt! In het najaar gaan we een featuring doen. Ik heb ze al ontmoet en ik vind ze hartstikke lief, leuk en ook getalenteerd! De samenwerking wordt ongetwijfeld super!"
Wat vind je ervan dat je altijd vergeleken wordt met SelGo?
"Dat vind ik super leuk! Ik doe haar niet express na ofzo, het komt eigenlijk allemaal door m'n fans. Zij vinden dat ik er super hard op lijk en daar word ik wel wat verlegen van. Ze is natuurlijk ook een van mijn grote voorbeelden, net als Katy Perry en Lea Michele."
Wat is je ultieme droom?
"Ik wil natuurlijk in grote zalen staan maar eerst wil ik me concentreren op Nederland en Belgiƫ en daarna zie ik wel. Ik ben blij met hoe het nu gaat."


https://www.youtube.com/watch?v=pnp-ePQXwss&list

Geen opmerkingen:

Een reactie posten